MILOBI BREDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 908 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milobi Breda. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 20:59 Heerlijk!! De Soto soep is een aanrader!
20 jan 2023 om 20:51 Het was super. Heerlijk gegeten!!
18 jan 2023 om 20:39 Goed eten snelle bezorging
12 jan 2023 om 11:45 de bezorgers weten geen soep te vervoeren of de bakjes moeten steviger en beter gesloten worden.
9 jan 2023 om 19:11 Prima
8 jan 2023 om 21:42 Sloeg nergens op, smaakte naar magnetron
6 jan 2023 om 18:55 Snel bezorgd. Ik had gevraagd iets in het gerecht te vervangen, en daar is naar gehandeld. Ik heb heerlijk gegeten! Jammer dat het eten snel afkoelt, desalnietemin, dit keer een dikke 10
5 jan 2023 om 15:05 Verrassend snel gebracht en helemaal volgens mijn wensen. Complimenten over het eten want dit is het lekkerste geroosterde vlees wat ik in jaren heb gegeten. Nasi Moksi Meti was het gerecht. Het enige wat ik mistte was iets van groente of zuur erbij.
1 jan 2023 om 21:29 Gebakken banaan was niet gaar en de pindasaus was echt niet de juiste. Broodjes waren beetje taai en het vlees erop leek wel oud. Voor mij de laatste keer helaas. Bezorging was netjes binnen de tijd.
30 dec 2022 om 23:01 De broodjes waren nat geworden omdat de Soto soep gelekt had. Ik kreeg netjes nieuwe broodjes bezorgd.
29 dec 2022 om 19:54 Om 17:45 besteld en al na 15 min bezorgd. Was weer erg lekker
25 dec 2022 om 19:56 Eten was er heel snel en het was meer dan genoeg. Daarnaast erg lekker zou er zo weer bestellen.